Bright Cape

Met onze klanten en mensen gaan wij op ontdekkingsreis. Naar de volgende “bright cape”. Met onze klanten waar kansen in de markt liggen. Waar we concurrentievoordeel kunnen halen door (advanced) analytics. Waar we dienstverlening kunnen optimaliseren. En bij onze mensen waar hun passie en unieke talenten liggen. Waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. Wij verbinden organisaties en mensen zodat beiden kunnen schitteren.

Werkondernemerschap

Werken met vakgenoten bij Bright Cape betekent dat je als werkondernemer aan de slag gaat bij aansprekende opdrachtgevers met uitdagende projecten. Wij bieden je de zekerheid van een vaste arbeidsrelatie en combineren die met de uitdagingen en beloning van een ondernemerschap.
Daarnaast hebben wij eigen talent development coaches die je begeleiden in jouw ontwikkeling.

Social profit

Maatschappelijke betrokkenheid zit in het DNA van Bright Cape. De werknemers zijn privé actief voor diverse goede doelen en NGO’s. Ook zakelijk zetten wij onze specifieke expertise belangeloos in binnen non-profit organisaties. Wij willen de wereld wat mooier maken.

Work hard, play hard.

Bright Capers zijn enthousiast, energiek en ondernemend en hebben naast een passie voor data ook een minstens zo grote passie voor de andere mooie dingen in het leven. Dat zie je bijvoorbeeld terug bij onze vele uitjes en de jaarlijkse skitrip.