Blijf op de hoogte met Bright Cape Events

Bright Cape Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van data science, data analytics, data engineering, process mining en human data interaction. Wij hosten niet alleen regelmatig onze eigen events en webinars, we spreken ook op diverse evenementen. Zien we elkaar binnenkort?

Onze eigen evenementen

Binnenkort hebben wij een aantal hele leuke evenementen op de planning staan. Zit er iets bij voor jou? Bekijk ze hieronder en meld je aan!

Process Mining CoE Leaders United Event

23rd of May 2024, 14h30 - 19h00

This event aims to offer you a platform to address specific challenges, exchange best practices, and foster meaningful connections. By participating, you will gain insights that are tailored to your needs and interests, regardless of the software tools you use or the industry you operate in. This event is designed to empower you in setting up or refining your Center of Enablement, ensuring that you leave with actionable strategies and professional connections.

Ook hier kun je ons vinden

Wij hosten niet alleen onze eigen evenementen, wij staan ook regelmatig als gastspreker op andere evenementen, conferenties en symposiums. Op de onderstaande evenementen kon of kun je ons vinden. Wij vertellen graag over onze verschillende expertises en projecten!

19 Maart 2024

Data & AI Workshop als onderdeel van de BDO Finance Circle

Bright Cape organiseerde een Data & AI workshop als onderdeel van de BDO Finance Circle. Tijdens het evenement brachten we CFO's/Financials samen die hun digitale transformatie wilden versnellen door middel van effectieve data- en AI-strategieën.

Hun feedback? De workshop en de praktijkcases van Van den Bosch & NXP Semiconductors gaven hen waardevolle inzichten, waaronder:
• De snelheid waarmee data zijn intrede doet in finance is veel sneller dan verwacht.
• De gepresenteerde Six key Ingredients voor een succesvolle transitie naar een datagedreven organisatie werden omarmd door het publiek.
• De potentiële return on investment van data is substantieel als je durft te anticiperen en gebruik durft te maken van het first-mover advantage.

7 December 2023

FME AI for Industry Year Event 2023

We waren uitgenodigd om te spreken bij een event bij Perron 038, een plek voor de innovatieve manufacturing-industrie in de regio Zwolle. Het programma van het AI for Industry Annual Event 2023 bestond uit zowel praktijkcases van huidige toepassingen van Artificial Intelligence, als een blik op de toekomst. Het thema was "Samenwerken aan AI innovatie en impact".

In een breakout sessie, Machine Vision en andere AI-technieken voor kwaliteitscontrole, gaf onze competence lead data science, Ionuț Barbu, een inzichtelijke presentatie over "Product Quality Prediction through Data & AI". De belangrijkste uitdagingen die Ionuț behandelde waren onder andere:
• Hoe de productie-efficiëntie te verhogen?
• Welke data is beschikbaar voor het optimaliseren van processen?
• Zorgen voor een consistente productkwaliteit: Wat waren de drijfveren?

30 November 2023

PyData Eindhoven

Op PyData Eindhoven vorig jaar werd een geweldige lezing gegeven door Ionuț Barbu en Tim Brakenhoff. Ze legden uit hoe je onderhoudbare, reproduceerbare en productieklare data science pipelines kunt maken. Als je aan een nieuw project begint en je overweldigd voelt door dit proces, dan is deze talk een must-watch!

In de lezing laat Bright Cape zien hoe we gebruikmaken van Kedro om deze obstakels bij het maken van machine learning-producten te overwinnen. Kedro is een open-source Python framework voor het maken van reproduceerbare, onderhoudbare en modulaire data science code - code die gemakkelijk overgaat in productie. We richtten ons op de projectstructuur van Kedro, de ontkoppeling tussen de data- en coodelagen, knooppunten, pijplijnen en de ingebouwde visualisaties.

8 Juni 2023

Celonis World Tour

Bright Cape was aanwezig bij de Celonis World Tour 2023 in Amsterdam, een roadshow die industrieleiders, zakelijke giganten en 's werelds topexperts op het gebied van process mining en executiemanagement samenbrengt. Het was een geweldig evenement en een kans om bij te praten met oude collega's, huidige klanten, bekende gezichten tegen het lijf te lopen en nieuwe te ontmoeten. Deze dag was een geweldig moment om visies op process mining te bespreken, na te denken over ieders individuele process mining-traject en, het allerbelangrijkste, de successen te delen die we behalen en de worstelingen die we misschien gemeen hebben.

Hieronder vind je een geweldige blogpost met de hoogtepunten van deze dag.

14 December 2023

Ons eigen process mining webinar

Katrin, Paul, en Lindsey organiseerden een webinar over het creëren van waarde in het end-to-end onboardingproces van zakelijke klanten en het delen van onze eigen unieke pressure cooker aanpak. We leerden ons publiek hoe process mining inzichten verschaft in je bedrijfsprocessen en inefficiënties blootlegt die prestaties in de weg staan.

Dit is wat we tijdens dit webinar hebben besproken:
✓ Ontdek hoe process mining verborgen procesinefficiënties blootlegt.
✓ Ontdek de sleutels tot het verminderen van de doorlooptijd en het verbeteren van de klantervaring.
✓ Duik in de kracht van datagestuurd beleid voor betere besluitvorming.

7 December 2023

Data-Centric Design Symposium

We zijn dankbaar dat we hebben deelgenomen aan de conversatie op het Data-Centric Design Lab Symposium, dat in december werd gehouden. Sam Vonk, een van onze Senior Human Data Interaction Consultants, gaf een presentatie over "Design Processes & Team Work x Data Practices", waarin hij onze benadering van human-centered design in data-intensieve omgevingen deelde.

We troffen een zeer betrokken publiek dat wilde onderzoeken hoe we het beste kunnen samenwerken met andere datadisciplines. Ze waardeerden onze praktische voorbeelden van de uitdagingen en leerervaringen tijdens een van onze recente projecten.

14-15 November 2023

Celosphere

Onze deelname aan Celosphere in München op 14-15 november 2023 bleek een groot succes voor Bright Cape. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een must voor business process experts en leiders om cutting-edge technologieën te ervaren en inspiratie op te doen over best practices in de process mining industrie. 

Onze teamleden op locatie konden in contact komen met vooraanstaande collega's in de process mining industrie en kennis, strategieën en technologieën delen. Het was ook een perfecte gelegenheid om onze huidige klanten te ontmoeten en relaties op te bouwen met potentiële nieuwe klanten.

De presentatie van Martine Heuff - Head of Segment Development Business Clients & Ecosystems bij ABN AMRO - tijdens Celosphere bood waardevolle inzichten in hoe we Celonis hebben gebruikt om hun onboardingproces voor zakelijke klanten te verbeteren.

Wil jij een eigen event samen met ons organiseren? Of wil je meer weten over een van onze expertises?

Neem dan contact met ons op.