SIA - je slimme Industrie 4.0-assistent voor de maakindustrie

SIA biedt kunstmatig-intelligentiediensten (AI-services) om je productieproces te helpen Industrie 4.0 te bereiken. Het is gebouwd als een modulair platform om operationele processen binnen fabrieken te optimaliseren. SIA vergroot de kennis van gebruikers om tijdig in te grijpen en de operationele prestaties te verbeteren. Verschillende use-case voorbeelden zijn het voorspellen van productkwaliteit, automatische rapportering & visualisatie van belangrijke data, slim onderhoud, of procesflow optimalisatie.  

Vier elementen staan steeds centraal in onze oplossing: verduurzaming, verhoging van de omzet, verlaging van de kosten en verhoging van de procesefficiëntie. 

Hoe werkt SIA?

SIA verbetert producten en productieprocessen binnen de maakindustrie (manufacturing). In een notendop, doet SIA het volgende: 

  1. SIA haalt bestaande + nieuwe data op uit bestaande infrastructuur.
  2. SIA analyseert belangrijke parameters & past autonoom optimale algoritmes aan om toekomstige situaties te voorspellen.
  3. Voorspellingen worden teruggekoppeld naar een gebruiksvriendelijke interface die waardevolle informatie biedt voor iedereen om tijdig in te grijpen.

Wat kan SIA voor je organisatie betekenen?

SIA is essentieel om je organisatie winstgevender, efficiënter en concurrerender te maken. Het verhoogt alle factoren van de algehele effectiviteit van de apparatuur – overall equipment effectiveness (OEE) 

  • Beschikbaarheid. Bijvoorbeeld door heldere procesinzichten.
  • Prestaties. Bijvoorbeeld door automatisering & vermindering van knelpunten.
  • Kwaliteit. Bijvoorbeeld door gebruikers in staat te stellen het proces tijdig aan te passen.

Lees meer over SIA en bereken je rendement op investering (ROI) in 5 eenvoudige stappen met onze calculator!