Passie voor data, mens en context

Introductie

De juiste oplossing, met de juiste data, voor de juiste mensen, met de juiste context

Samen met onze klant gaan wij opzoek naar de juiste data totaaloplossing. Wij vinden dat de juiste oplossing ligt op het kruisvlak van de beschikbare data, de business context, de probleemstelling en de mensen die uiteindelijk met de oplossing moeten werken. Een totaaloplossing dus – en daar zijn wij goed in.

Bright Cape kijkt niet alleen naar de techniek, maar net een stapje verder. We kijken ook naar hoe we met het gebruik van data inzicht krijgen in het probleem en de beste oplossing kunnen vinden, die we vervolgens ook daadwerkelijk implementeren en laten landen binnen jouw organisatie. Want alleen een juist geïmplementeerde totaaloplossing zorgt uiteindelijk voor de gewenste verbetering voor jouw bedrijfsproces.

Door ons te concentreren op de mens, zijn we in staat technologie te versterken en zinvolle interacties en inzichten te creëren.

Lindsey van der Lans

Manager Human Data Interaction Consultants bij Bright Cape

Diensten

Zonder mensen geen data-oplossingen

Als Bright Cape hebben we een breed aanbod aan diensten. We helpen je om processen in kaart in te brengen aan de hand van process mining, die we vervolgens leren begrijpen met onder andere de inzet van human-centered design methodieken. Onze kracht is dat wij nooit de techniek los zien van de context, of van de personen die ermee moeten werken. We bieden volledig geïntegreerde oplossingen met behulp van data science, data analytics en experience design.

Data Analytics

Data Analytics stelt uw organisatie in staat om data om te zetten in bruikbare inzichten en zo operational excellence en duurzame groei te realiseren. Door de kracht van data te benutten, kunnen organisaties een concurrentievoordeel behalen door besluitvorming te veranderen van onderbuikgevoelens naar datagedreven precisie.

Process Mining

Elke organisatie verzamelt ontzettend veel data, soms zonder dat jij je er bewust van bent. Elk systeem legt automatisch vast wat er gebeurt, maar wat kan je precies doen met deze data? Hoe haal je hier waarde uit? Met process mining onderzoeken we in hoeverre de realiteit overeenkomt met het verwachte proces.

Human Data Interaction (HDI)

Bij Bright Cape stellen we de mens centraal. Wij zorgen ervoor dat onze data-oplossingen naadloos aansluiten op de wens en behoefte van zowel jouw organisatie als de mensen. Onze experts in Human Data Interaction combineren de kracht van data met user experience research en design om gebruiksvriendelijke oplossingen te creëren.

Data Engineering

Goede data science en analytics kunnen niet bestaan zonder goede data. Daarom is het doel van Data Engineering om volledige en hoogwaardige data veilig binnen handbereik te brengen. Data engineering combineert data uit meerdere bronnen en zet deze om in een structuur die geoptimaliseerd is voor gebruik door de rest van de organisatie.

Data Science

Denk jij ook wel eens: ik moet iets met data science? Wat zal het je opleveren? Wij zetten data science technieken in om kosten te verlagen, kwaliteit te verhogen en de doorlooptijd te verkorten. Hiermee creëren we duurzame oplossingen voor jouw bedrijfsvoering.

Demand Forecasting

Leiden grote hoeveelheden buffervoorraden in je toeleveringsketen tot hoge kosten en ruimtegebrek? Heeft je bedrijf te maken met onregelmatige vraagpatronen? Met demand forecasting kunnen we toekomstige informatie die je nodig hebt verschaffen door het creëren van een data-gedreven constructie van hoe de toekomst eruit zou kunnen zien, gegeven wat we vandaag weten.

Bright Cape's quickscan

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je data-reis? Met onze quickscan krijg je inzicht in de gebieden waar je nog kunt verbeteren.

Met de uitkomsten uit de analyse helpen onze experts op het gebied van data science, data engineering, data analytics, process mining en human-data interaction je graag om de juiste keuzes te maken om je data optimaal te benutten.

Check onze quickscan en laten we samen de volgende stap zetten in jouw data-reis!

Innovatie

Innovatie als basis voor nieuwe data-oplossingen

Bright Cape is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe data science oplossingen. Dit doen wij samen met bedrijven, universiteiten en kennisinstellingen om zowel technologisch hoogstaande als praktisch toepasbare oplossingen te maken. Op deze manier kunnen we ook de gids blijven in het Data Science landschap. Interesse om met ons te innoveren om bestaande of toekomstige proces bottlenecks op te lossen? We horen het graag!

Ontdek hier enkele van onze innovatie-projecten

Zorgrobot SARA, zorgen doen we samen

Het doel van SARA is om een betere levenskwaliteit te creëren voor zowel de zorg professionals en hun cliënten. De robot werkt als een sociale entiteit in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Dit doen we door samen met de klant te ontwikkelen, want alleen dan weet je wat er echt nodig is om verschil te kunnen maken.

SIA - je slimme Industrie 4.0-assistent voor de maakindustrie

SIA biedt kunstmatig-intelligentiediensten (AI-services) om je productieproces te helpen Industrie 4.0 te bereiken. Het is gebouwd als een modulair platform om operationele processen binnen fabrieken te optimaliseren. SIA vergroot de kennis van gebruikers om tijdig in te grijpen en de operationele prestaties te verbeteren. Verschillende use-case voorbeelden zijn het voorspellen van productkwaliteit, automatische rapportering & visualisatie van belangrijke data, slim onderhoud, of procesflow optimalisatie.

OWL - Totaaloplossing voor het automatiseren van goederenverkeer

OWL (Optimizing Warehousing and Logistics) is een full-service oplossing die de verplaatsing van goederen in de hele logistieke keten automatiseert. Met OWL kan je logistieke processen optimaliseren en automatiseren met behulp van slimme robotica, last-mile delivery oplossingen, intelligente planningstechnieken en machine learning algoritmen.

Op zoek naar hulp voor een specifieke uitdaging?

Laat het ons weten, we helpen je graag!