OWL - Totaaloplossing voor het automatiseren van goederenverkeer

OWL (Optimizing Warehousing and Logistics) is een full-service oplossing die de verplaatsing van goederen in de hele logistieke keten automatiseert. Met OWL kan je logistieke processen optimaliseren en automatiseren met behulp van slimme robotica, last-mile delivery oplossingen, intelligente planningstechnieken en machine learning algoritmen.

Met de volledige oplossing kan OWL een verlaging van de operationele kosten realiseren, de procesefficiëntie verhogen en het gebruik van middelen optimaliseren.

Increase Throughput

bijv. 46% kortere loopafstand voor orderpickers

Increase Utilization

bijv. 50% vermindering van het aantal orderverzamelkarren dat nodig is om hetzelfde aantal bestellingen uit te voeren

Reduce Operating Expenses

bijv. 1 FTE bespaard door slotting en batching te implementeren

Hoe werkt OWL?

OWL maakt gebruik van een onderling verbonden architectuur zodat verschillende modules kunnen worden geïmplementeerd op basis van de specifieke behoeften van je organisatie. In een notendop is dit wat OWL doet:

  1. OWL haalt bestaande + nieuwe gegevens op uit Web Map Service (WMS).
  2. OWL analyseert belangrijke parameters & past autonoom optimale algoritmen aan om de meest optimale oplossingen te bieden.
  3. Oplossingen worden teruggekoppeld naar een gebruiksvriendelijke interface die waardevolle informatie biedt.

Waarom OWL?

OWL helpt je bij het automatiseren van je magazijn, het optimaliseren van je logistieke processen of het verduurzamen van een last mile levering. De implementatie ervan is gunstig voor je organisatie omdat het zal helpen bij de volgende aspecten van je bedrijf:

 Toenemende vraag van klanten
  Groeiende vacatures voor het logistieke segment
  Verzoek om real-time inzichten
  Angst voor gebrek aan innovatie
✔  Kostenefficiëntie

OWL kan je de besparingen opleveren die je nodig hebt om een meer winstgevende organisatie te worden en meer transparantie in je processen te krijgen. Vraag vandaag nog een demo aan!