SOLUTIONS

Bright Cape maakt door data analyse exact inzichtelijk waar binnen (en buiten) jouw organisatie kansen liggen. Maar dat is pas het begin. Om je volle potentieel te realiseren, heb je een duurzame oplossing nodig. Wij helpen je met bijvoorbeeld een custom software oplossing die volledig integreert met jouw eigen systeem, een cloud-oplossing of een app.

Naast custom software solutions is Bright Cape partner van de twee koplopers in datagedreven oplossingen: Celonis Process Mining en SAS.

Ons Solutions team

Een goed resultaat is onbruikbaar wanneer er sprake is van trage software, een complex design of slechte gebruikerservaring. Om de solution zo goed mogelijk te ontwikkelen werken wij met een gedreven multidiciplinair team van software engineers, business engineers en User Experience (UX) designers. Door onze design beslissingen te baseren op user research en iteratief onderdelen te testen creëren wij oplossingen die aansluiten bij de capaciteiten en behoeften van de beoogde eindgebruiker.

UX Design

Onze UX Designers worden enthousiast van producten die niet alleen goed functioneren, maar die het menselijk functioneren ondersteunen en verbeteren in alle mogelijke omstandigheden. Bij Bright Cape geloven wij dat bij het ontwerpen en ontwikkelen van producten en systemen de cognitieve en fysieke karakteristieken van de eindgebruiker centraal moeten staan. Een systeem, service of product wordt krachtiger op het moment dat design keuzes gebaseerd zijn op gebruikersonderzoek en testresultaten. Om deze reden werken onze UX researchers & designers met een User Centered Design (UCD) proces en wordt het product goed getest door middel van prototypes voordat het ontwikkeld wordt door de developers. Creatief werken gebaseerd op concrete bevinden zorgt ervoor dat wij zowel voor de klant als de eindgebruiker mooie, passende en verrassende oplossingen kunnen bieden.

Wat kunnen we met UX?

• (nieuwe) inzichten geven in uw gebruikers (Bijvoorbeeld: interviews, marktonderzoek, persona ontwikkeling)
• Workshop/Brainstorm sessies faciliteren om een nieuwe visie, product of strategie te ontwikkelen
• Usability testing en verbeter advies voor huidige systemen
• Redesign voorstellen leveren
• Co-creatie sessies met eindgebruikers faciliteren
• Taakanalyses uitvoeren
• De flow van uw product in kaart brengen en optimaliseren
• Het ontwerpen en testen van low en high-fidelity prototypes (mock-ups)
• De customer journey in kaart brengen
• Informatie visualisatie
• En meer!

Celonis

De intelligente big data technologie van Celonis Process Mining analyseert en visualiseert ieder proces in je organisatie. Het laat precies de zwakke punten zien waardoor je de werkwijze in je bedrijf transparanter, sneller en efficiënt maakt. Wij hebben onze eigen bibliotheek van 1000+ voorgedefinieerde laadscripts en dashboards voor diverse pakketten zoals SAP, Oracle en Salesforce.

SAS

Bright Cape werkt met de rijke oplossingen van SAS. De software van SAS maakt data, resultaten en financiën begrijpelijk en zet die gegevens om tot een interessant dashboard. De snelheid en eenvoud waarmee data geanalyseerd en gerapporteerd wordt, maakt SAS een geliefde solution voor grotere bedrijven die op zoek zijn naar een intuïtief en geavanceerd business intelligence systeem.