Accountancy

Bij Bright Cape werken verschillende (register-)accountants. Onze mensen werken op interim basis bij een diversiteit aan klanten, waarbij ze hoofdzakelijk interim- en jaarrekeningcontroles uitvoeren. Accountants van Bright Cape zijn gewend te werken in een dynamische omgeving. Het is een team van jonge en ambitieuze financieel specialisten, die uitstekend samenwerken.

Control

De controllers van Bright Cape doen verschillende opdrachten bij onze klanten, waarbij ze zich onder andere bezig houden met het stroomlijnen van processen, het in kaart brengen en verbeteren van de cashflow posities en het maken van liquiditeitsprognoses. Daarnaast verrichten ze de maandafsluiting, maken ze forecasts en stellen ze rapportages op. Dit gebeurt vaak in combinatie met het opzetten en doorrekenen van diverse Business Cases. Kortom: onze controllers zijn van alle markten thuis.

Systeemverbetering en support

De financieel specialisten van Bright Cape werken aan diverse projecten. Dit varieert van het ondersteunen in de financiële administratie, vanwege een de overgang op een nieuw financieel pakket, tot het signaleren en implementeren van verbeteracties op debiteuren- en crediteuren gebied, waarbij ze kredietrisico’s inzichtelijk maken. Wij zien de kansen om uw systemen te verbeteren.

Uitvoeren internationaal contract

Een ander voorbeeld van een van onze projecten, die wordt uitgevoerd door de financiële specialisten van Bright Cape, is het uitvoeren van een wereldwijd project met betrekking tot de financial lease (sale and lease back). De implementatie van het contract strekt zich uit tot 60 verschillende landen, waarbij Bright Cape’s financieel specialisten deze implementatie opzetten en begeleiden.