Passie voor data, mens en context

Introductie

De juiste oplossing, met de juiste data, voor de juiste mensen, voor de juiste context

Samen met onze klant gaan wij opzoek naar de juiste data totaaloplossing. Wij vinden dat de juiste oplossing ligt op het kruisvlak van de beschikbare data, de business context, de probleemstelling en de mensen die uiteindelijk met de oplossing moeten werken. Een totaaloplossing dus – en daar zijn wij goed in.

Bright Cape kijkt niet alleen naar de techniek, maar net een stapje verder. Hoe kunnen we met het gebruik van data inzicht krijgen in het probleem en de beste oplossing vinden, die we vervolgens ook daadwerkelijk implementeren en laten landen binnen jouw organisatie. Want alleen een juist geïmplementeerde totaaloplossing zorgt uiteindelijk voor de gewenste verbetering voor jouw bedrijfsproces.

 

 

Hoe wij te werk gaan

Extract

Wij halen waardevolle inzichten uit jouw data en vertalen dit naar bruikbare aanbevelingen. Dit zetten we uiteen op een roadmap om jouw data en business doelen stapsgewijs te bereiken. Met welke KPI’s kunnen we jou helpen?

Embed

Wij zorgen ervoor dat de inzichten en aanbevelingen worden vertaald naar concrete en bruikbare oplossingen en dat deze worden geïmplementeerd binnen de organisatie. Wat is er leuker dan een conceptueel idee realiteit laten worden?

Educate

Wij leiden jouw organisatie op en verhogen daarmee de competentie niveaus. Wij vinden het belangrijk dat jullie zelfstandig met de oplossing aan de slag kunnen. Knowledge is power, power to people!

Diensten

Zonder mensen geen data-oplossingen

Als Bright Cape hebben we een breed aanbod aan services. We helpen je om processen in kaart in te brengen aan de hand van process mining, die we vervolgens leren begrijpen met onder andere de inzet van data driven experiences (DDEX). Onze kracht is dat wij nooit de techniek los zien van de context, of van de personen die ermee moeten werken. We bieden volledig geïntegreerde oplossingen met behulp van data science, data analytics en data-driven experiences.

Process Mining advies & implementatie

Elke organisatie verzamelt ontzettend veel data, soms zonder dat je je ervan bewust van bent. Elk systeem legt automatisch vast wat er gebeurt, maar wat kan je precies doen met deze data? Hoe haal je hier waarde uit? Met process mining onderzoeken we in hoeverre de realiteit overeenkomt met het verwachte proces.

Data Driven Experiences (DDEX)

Wie maakt er gebruik van de data en waarom? Wat hebben ze nu eigenlijk precies nodig? Vanuit DDEX zetten wij eind-gebruiker en de context centraal. Door methoden en technieken vanuit CX, UX design/research en psychologie in te zetten en te combineren met data creëren wij gebruiksvriendelijke oplossingen, die waarde toevoegen voor jouw bedrijf en mensen.

Translate your data strategy into execution

Heb jij ook zo'n gave data roadmap? Maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe je dit moet realiseren? Laat Bright Cape meedenken en je strategie waarmaken. Wij zijn creatief, hands-on, innovatief en pragmatisch. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw datadroom realiteit wordt.

Data Science for operational excellence

Denk jij ook wel eens: ik moet iets met data science? Wat zal het je opleveren? Wij zetten data science technieken in om kosten te verlagen, kwaliteit te verhogen en de doorlooptijd te verkorten. Hiermee creëren we duurzame oplossingen voor jouw operations.

Digital exploration & transformation

Wil je iets met data, of ben je bewust van trends op data-gebied? Weet je eigenlijk niet zo goed wat nou goed bij jouw organisatie past? Wij helpen je graag in deze ontdekkingsreis, verkennen verschillende opties en zorgen ervoor dat jou processen mee transformeren.

Door ons te concentreren op de mens, zijn we in staat technologie te versterken en zinvolle interacties en inzichten te creëren.

Lindsey van der Lans

Teamlead Data-Driven Experience

Op zoek naar hulp voor een specifieke uitdaging?

Laat het ons weten, we helpen je graag!

PS: Contact Mart, voor alle data analytics and data science issues!