Applied Data Science Bootcamp

Introductie

Applied Data Science Bootcamp

Wil jij jouw organisatie naar een hoger niveau tillen door te leren hoe je data science projecten opzet en uitvoert? Sta je te popelen om datagedreven benaderingen op het werk toe te passen? Ben je klaar met theoretische datawetenschap en wil je liever weten wat jouw bedrijf echt nodig heeft? Dan is de Applied Data Science cursus voor jou! In deze 3-daagse bootcamp, ontwikkeld door Bright Cape, in samenwerking met EIT Digital, kun je direct hands-on met de data uit je eigen bedrijf aan de slag.

Bootcamp

7, 8 en 11 juni 2021

De cursus is bedoeld voor professionals met rollen als data analist, business analisten, logistieke analisten, marketing medewerkers, financiƫle analisten en product owners. Ervaring in het gebruik van dashboards, het maken van grafieken en bewerkingen in excel wordt verwacht in deze training. Ervaring met programmeren en het werken met databases is een plus, maar niet noodzakelijk voor het volgen van de training.

Tijdens deze cursus bieden we ook een management deeltraining aan specifiek gericht op verandermanagers, programmamanagers, operationele managers en resource managers. Verder dan de gebruikelijke buzzwords is geen achtergrond in data science vereist. Een beetje kennis met betrekking tot IT organisatorische inrichting is een plus.

De Applied Data Science Bootcamp vindt plaats op 7, 8 en 11 juni 2021. Tevens krijgen alle deelnemers een individuele sessie met de trainer. Vanwege de huidige pandemie-omstandigheden wordt het een online evenement. De volgende editie vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2021 op een nader te bepalen locatie. Voor meer informatie over de bootcamp en voor registraties kan je u terecht op de website van EIT Digital.

Trainer

Daphne van Leeuwen, PhD Applied Mathematics

Daphne is adviseur en coach voor bedrijven in data science- implementatieprojecten en heeft als projectleider gewerkt aan innovatieve Europese AI-projecten. Ze zet zich in voor de innovatie van het data science-veld.

Met haar passie voor kwantitatieve besluitvorming tilt ze bedrijven naar een hoger niveau op het gebied van data science. Dit doet ze door trainingen en coaching sessies te geven in zowel specifieke data science technieken als theorie over de aanpak, opzet en implementatie van data science projecten.

Applied Data Science Bootcamp

Meld je aan via de website van EIT Digital